Followers

Wednesday, December 30, 2009

Revision Azam 2009

2008 dah berakhir..now 2009 dh dtg..
rasenye byk gak azam tahun 2008 dah terlaksane..so, azam 2009 aku ni lak adalah seperti di bawah:-
1) hope dapat keje lain yg lagi best dari segi scope of work, salary & environmentnye..
2) hope tahun ni aku dpt gi jln2 kat melaka, penang & last but not least is sabah..kene gi jln2 yg dkt2 dulu sbb budget xbyk kalo smpai nk gi oversea..
3) aku harap aku dh sedia utk jadi lbh dewase sbb dh nk masuk 24 dh…huhu
4) bertemu lelaki yg betul2 syg n menghargai aku dlm hidupnye..haha..kene ltk sbb org asyik tnye je..”malin bile turn ko lak”..tmbh2 bile mmber2 baik semuanye sudah ditunang & dikahwinkan..=p
5) buat amal kebajikan skit utk bekalan di alam bazarkh..hope aku follow the rules yg aku buat utk capai bende ni..aminn..
Semoge ape yg aku azam kan tahun ni dimakbulkan ALLAH..aminnn..=)


* DIATAS ADALAH AZAM AKU UNTUK TAHUN NI..BANYAK YANG TAK TEREALISASI..HIHI
TAPI KADANG2 APE YANG AKU NAK TAK DAPAT..DAPAT YANG LAIN LAK TAPI STILL OK FOR ME..NO WORRIES..
UNTUK 2010, NANTI BARU FIKIR..=P

Malynn:)

No comments:

Post a Comment