Followers

Thursday, March 4, 2010

Berubah

Emmm..aku tak tau nape,kadang2 benda yang berlaku ni memang ada sebabnye..
and tujuan untuk aku buat blog ni pun adalah untuk aku meluahkan apa yang aku rase sebenar2nye dan sejujurnye..dulu aku ade diari tapi aku dah malas nak tulis2 ni..sebab bile aku balik rumah je, dah penat & most of the time aku spend kat office..so, better buat blog & boleh taip2..laju skit..

Eh, berbalik pada tajuk..sekarang ni aku memang rase hidup aku ditahap yang paling membosankan..balik rumah, tengok tv jap pastu tido..tak tau nak buat ape dah..handphone pun dah tak ada function dah..no SMS received & no phone received & dah sampai mase kot aku tukar ke prepaid balik sebab dalam sebulan sekarang aku gune tak sampai pun RM30..tapi aku kene bayar tiap2 bulan dalam RM65..kan cam membazir kot..

Since aku memang sorang2 sekarang, self confident aku jadi low giler..aku tak yakin dengan diri aku..personal life & working life jugak..

Kadang2 aku sedih & stress & nak citer kat seseorang..tapi sape??..kat mak aku?..dah selalu sgt aku citer, sampai die pun boring kot..
Last2, blog ni jugak tempat aku luahkan perasaan..

Nasib gak la sejak jadi Product Specialist ni aku memang buzy sgt..gi keje 7.30pg balik 7.00pm..sampai rumah, rehat & tido..walaupun buzy, badan aku ni naik gak..macam bertambah2 tembam lak..adoiii..tensennye..

Malynn:(

No comments:

Post a Comment