Followers

Sunday, April 4, 2010

Cuci Mr BJU

Walaupun sekarang ni musim tak menentu..kejap panas sgt..pas tu hujan lebat..tapi aku tetap nak gi cuci kete aku yang sangat la comot tu..

So, pas jumpe customer aku skip gi cuci kete jap..tempat biase aku gi tu..kat bengkel Perodua Seksyen 25, Shah Alam..

Ape yang aku suke kat tempat ni ialah, pekerja nye ade dalam 8 orang macam tu..so, 8 orang cuci 1 kete, ofcoz la bersihkan..then cara diaorg cuci tu memang sungguh2 la..tak tinggal kotor skit pun..lap sungguh2..

So, walaupun aku kene tunggu lame skit untuk sampai turn aku tapi aku sabar la sebab service bagus kan..

Lagipun kete aku kecik je..so, kene bayar RM7..kalo kete besar RM8..

Tu lah, walaupun hari cuti aku sanggup gi kat tempat ni untuk cuci kete je..hihi..


Mereka yg bersungguh2 mencuci Mr BJU


Malynn:)

No comments:

Post a Comment