Followers

Tuesday, September 28, 2010

My new baby is coming..hihi

Semalam selepas mendapat email daripada HR yang menyatakan gaji masuk semalam, aku pun dengan semangatnye la pergi keluar jumpa customer sebagai alasan sebab sebenarnye aku nak pergi Jusco Bukit Raja..hihi

Tapi jangan salah anggap ye sebab aku memang pergi jumpa customer dulu, selesaikan kerja sebelum nak pergi mane-mane..nanti kalau tak buat pastu bos marah, sape yang susah..aku jugak..

Tujuan sebenarnye nak beli gift untuk officemate aku yang last day esok..just beli coklat dengan bear kecik kat Famous Amos je..

Ok la, sebagai tanda ingatan bile dia dah pergi nanti..=)

Lepas tu, aku pun menjalankan la misi mencari baby baru aku..

Setelah dikira-kira semua budget, last-last aku beli la Nokia E5 seperti dibawah..




Tak pakai pun lagi..baru siap charge semalam..balik kerja nanti baru la nak try..

Ape yang ada kat handphone ni ialah camera 5MP, wifi dan so on la..pastu aku mintak dia install Garmin sekali..

Aku sebenarnye nak beli handphone, GPS & camera..dan dalam Nokia E5 ni, semua ade walaupun Garmin kene install lain dengan charge berlainan, tapi tak pe..dengan satu benda, aku dapat 3 benda terus..kiranya 3 in 1..settled masalah..

Malynn:)

No comments:

Post a Comment