Followers

Sunday, February 27, 2011

Training di Singapura

Singapore lagi?? Macam tiap-tiap bulan lak pergi Singapore kan..haha..ni sponsor by company, so ok..saya tak kisah..=p

Ade training sebenarnya kat sini..naik flight pagi-pagi buta..sampai airport tunggu principal datang ambil..pastu terus masuk training..training 2 hari..
Best la training kat company international ni..ade kitkat..ade jus..ade chip Lays..ade snacks yang sedap-sedap..haha



Ni semua click dari Singapore..company lain la..jumpa kat sini

Lepas habis training, kiteorang check in dekat Hotel Royal Plaza, Orchad Road..5 stars hotel..harga semalam dalam RM700++..best sangat..dan makanan kat sini semua halal..ramai orang Melayu stay kat sini..aku cam orang jakun je kan dok hotel mahal-mahal..maklum la..saya orang kampung..huhu..=p

Saya suka tangkap gambar toiletteries..sebab comel..hihi

Katil besar..tu colleague saya, Chloe..

Lepas dah check in, Chloe pergi keluar dengan kakak dia yang memang duduk kat Singapore ni dan aku lak gi la jalan-jalan dekat Shopping Mall area ni..nasib dah pernah datang bulan lepas..tak la takut sangat nak jalan sorang-sorang..

Dan kat bawah ni makanan yang disediakan mase training..comel kan..saya suke semua benda comel..nak makan pun sayang..haha..ni HALAL ye sebab trainer tu Muslim..alhamdulillah..

Set Beriani

Set Vegeterian

Malynn:)

No comments:

Post a Comment