Followers

Wednesday, March 20, 2013

Hari Ini Dalam Sejarah

Hari ni adik aku ambil result SPM, dan alhamdulillah dapat straight As..



Aku pun nervous sekali..tapi dari kejauhan jelah sebab tak dapat nak teman dia since kerja menimbun lepas seminar 2 hari semalam..

Kalaulah bapak aku ada lagi, aku rasa dia lah paling gembira..dan mesti dia akan cerita kat orang-orang tentang kejayaan anak dia..

Ok, aku sedih..

Anyway, congratz to my adik..nanti dah kaya bawak akak gi travel..

-Malynn-

2 comments:

  1. Orang kaya.okay je nak travel.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Orang sumpah kamu nanti nak?????..hahaha

    ReplyDelete