Followers

Tuesday, April 2, 2013

The Croods

Setelah berkurun lama tak pergi tengok wayang, finally Jumaat minggu lepas..
Lepas dinner dengan family dekat Red Wok Bangi, aku dan En Abu ke Sunway Pyramid nak tengok midnight..ingat nak tengok GI Joe tapi time buat online resevation tu server problem untuk payment..
jadinya just walk in..
Dan cerita GI Joe semua dah penuh..


Ingat nak balik tapi bukan senang nak dapat peluang menonton wayang berdua ni sejak-sejak ada package handbag (iaitu Adam) untuk dibawa bersama..
dan bukan selalu Adik aku, Dilla ni baik mood nya untuk jaga Adam dan bagi kakaknya yang dah macam orang ketinggalan zaman sebab dah lama gila tak tengok wayang ni pergi tengok wayang..
So, decided la tengok The Croods..


Cerita dia ok, gambar cantik sangat..family story..and pasal father and daughter yang rebel pasal nak explore tempat baru..macamana kasihnya seorang ayah nak selamatkan family nya dari kemusnahan tempat tinggal diaorang sebab kene langgar dengan lava gunung berapi yang nak meletup..

Anyway, ok la..thumb up!!

Oh, soundtrack cerita ni Yuna nyanyi dengan original singer tu..tak tahu nama dia..

-Malynn-

1 comment:

  1. Owl city ft yuna..lagu shine your way

    ReplyDelete