Followers

Sunday, June 9, 2013

Austin Chase, Plaza Masalam

Hari tu nak sangat makan western food, akhirnya pergilah makan dekat Plaza Masalam..

Kat sini  ada banyak kedai makan..dan aku pilih Austin Chase..tengok review macam best..

Aku pergi sorang je..sebab baru habis kerja kat Klang..lapar sangat, terus pergi makan dekat sini..

Kedai ni ok, tempat selesa..waktu aku pergi ni tak ada orang sebab baru je lepas lunch hour..

Aku ingat nak tangkap gambar kedai tapi adik-adik waiter kat situ concern la sangat dengan aku yang sorang-sorang ni..sikit-sikit lalu depan aku dan senyum..lepas tu tanya "Ok tak Puan?.."..

Nasib tempat aku duduk tu macam tersorok sikit..boleh lah ambil gambar sikit..

Wild Mushroom Soup w/ Bread - RM13.90
Aku tak nak pun soup ni tapi terorder pulak..tak sedap sangat..

Iced Caramel Macchiato - RM14.90
Yang ni sedap sangat..macam Starbuck punya..
kalau sesiapa boikot Starbuck, boleh lah minum yang kat sini..
lagipun harga pun sama dengan Starbuck

Chicken Cordon Blue - RM22.90
Dihidang bersama french fries, salad dan nasi
Sedap tapi kan cordon blue tu cepat sangat mengeras..
Kena makan cepat-cepat..nasi pulak macam nasi pulut..

Semua ok lah..total bill = RM56.45..pricey la bagi aku..kalau sebulan sekali ok lah kot..ni aku makan sedap-sedap pun sebab as a birthday treat untuk diri sendiri..so, ok lah..

Austin Chase ni ada banyak branch juga aku rasa tapi dua lagi tu more to pastries..Yang dekat Masalam ni banyak variety..

-Malynn-

3 comments:

  1. oo gi makan tak ajak...hehe..
    kalo nengok gambo soup tu mcm sedap je...

    ReplyDelete
  2. Haha..dh x menahan nk mkn, pegi je sorg2..bile nk gi bens ni?..soup kalo mkn dgn bread bru rase ok skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom cuti before puasa..makan puas2...hehehe

      Delete