Followers

Sunday, June 23, 2013

Murah Rezeki Adam

Weekend hari tu, jumpa 2 orang customer Ephyra..
 Sorang tu nama dia Mida, dari Negeri Sembilan..datang ambil Ephyra dekat rumah..
Tapi aku tunggu dia dekat tol rumah aku..senang sikit..
Comel je orangnya..dah jumpa, sembang-sembang sikit..
Ada balance duit Ephyra tu..dia bagi pada Adam..thank ye Aunt Mida..

Sorang lagi nama dia Wana, jumpa dekat KLCC..
Sama juga..sembang-sembang, dah nak gerak tu..dia bagi duit pada Adam..
Thanks ye Aunt Wana..nanti Adam simpan duit tu..dah besar nanti boleh guna buat belajar..

Anyway, thanks pada semua customer yang beli Ephyra dari aku..
Hope Ephyra ni dapat membantu menyelesaikan masalah korang..
Kalau ok, boleh beli lagi nanti..
Dan semoga kita jadi cantik dan sihat bersama-sama..
Thanks again..

IC  je lahir kat KL tapi baru 1st time pergi KLCC

Suka lah tu dapat drive kereta sendiri..suka sangat kat stereng tu kan..

-Malynn-

4 comments: