Followers

Tuesday, June 18, 2013

Save22.com.my

Menjadi ibu kepada seorang bayi yang semakin membesar dan juga mempunyai kerjaya membuatkan aku tak ada banyak masa untuk pergi shopping macam waktu single dulu-dulu..

Kalau dulu, berjam-jam dekat shopping mall pun tak apa sebab bawak diri sendiri dan tak ada banyak benda nak fikir..bolehlah survey banyak-banyak kedai sebelum beli apa-apa barang..

Kalau sekarang, baru keluar kejap dah rasa nak balik sebab dengan baby yang lasak..kadang-kadang kalau mood dia ok, boleh lah spend masa lama sikit..tapi tiba mood dia tak ok, terus tak jadi apa..baik lah balik dan duduk rumah..

Dan kadang-kadang kalau nak beli apa-apa, aku akan terus pergi dekat kedai yang memang jual barang tu dan terus beli tanpa membuat perbandingan harga..dan bila balik atau terpergi dekat kedai lain, baru tahu yang harga barang tadi tu lagi murah..kan dah rugi..

Selain tu, faktor masa juga buatkan aku malas nak pergi shopping mall banyak-banyak kali..nanti nak cari parking lagi..bersesak-sesak lagi..jadi marilah kita buat online survey dulu..dah confirm kat sekian-sekian kedai ada promotion, baru terus pergi..senang, mudah dan cepat..masa pun  boleh jimat banyak..boleh buat benda lain..
Tak payah nak menapak pergi satu kedai ke satu kedai..

Terima kasih pada website INI ..


Mula-mula, boleh lah pilih kawasan tempat tinggal korang atau tempat yang korang nak shopping..Penang boleh, Ipoh pun boleh maa..tapi aku pilih Kuala Lumpur lah..

Kemudian, boleh lah pilih CATEGORIES..memang banyak choice dekat sini..pendek kata semua adalah..dari baby ke mak bapak pun ada..dari ubat, mainan, apparel, barang rumah, semua ada..cuma perlu pilih dan klik..


Sebagai contoh nak cari supermarket yang tengah buat promotion..


Kat sini TLC hypermarket tengah buat promotion.
Jadi, nanti kalau nak beli barang dapur boleh lah terus datang sini..tak payah nak pergi hypermarket lain sebab dah tahu yang dekat TLC ni lagi murah kan..
Senang kerja, jimat masa dan jimat wang kita..

Apa tunggu lagi, marilah ke save22 untuk pilihan yang lebih lagi..

-Malynn-

No comments:

Post a Comment