Followers

Tuesday, August 13, 2013

Kembali Seperti Biasa

Cuti raya dah habis..marilah kita bekerja mencari sesuap nasik seperti biasa walaupun masih lemau akibat makan berlebihan masa raya hari tu..


Untuk Ephyra, order dibuka seperti biasa..
Dan sebab stock bulan puasa hari tu ada lagi sikit, harga promo Raya RM190/box masih dikekalkan sehingga minggu ni..tapi tinggal sikit je lagi..

Handphone 012 aku rosak..tak boleh nak SMS or Whatapps..apa-apa boleh contact no. ni tapi SMS je ye..sebab ni handphone nokia zaman dulu-dulu punya..013-2578042..

Thanks..

-Malynn-


No comments:

Post a Comment