Followers

Sunday, August 18, 2013

Makan-Makan Raya 2013

Gambar official Raya 2013 aku memang tak ada sebab satu gambar pun tak tangkap..
Baru ingat nak show off baju raya sedondon tapi sampai sudah tak bertangkap gambar nya..

Jadinya, marilah kita cerita sahaja pasal raya tanpa gambar..

Hari Jumaat hari tu abang aku kat Kota Damansara tu ajak pergi rumah dia sebab dia ada buat makan-makan sikit..
Semua datang dan meriah..aku pun tak dapat jumpa diaorang hari tu sebab balik belah En. Abu..
dan dapat lah jumpa anak-anak sedara sebelum diaorang balik asrama..

Makanan malam tu mee rebus, sate, lemang..makan ramai-ramai semua pun sedap..
Sebelum pergi rumah abang aku tu, meh layan Musang King dulu..Pahang mali..
En Abu baru balik dari Kuantan petang tu..


Sebab sedap sangat kita up 2 gambar..

Hari Ahad, aku buat nasik tomato..ajak 2-3 orang kawan-kawan rapat..
Alhamdulillah..nikmat ajak orang datang rumah dan bagi orang makan adalah rasa happy & puas yang tak boleh dijelaskan dengan kata-kata..


Dan aku rasa kiuh semperit yang aku beli ni memang best in the world la..
Asyik mengadap ni je..


Hari ni start ganti puasa sekali puasa enam..hope sempat la habis sebelum Syawal berakhir..

-Malynn-

2 comments:

  1. bestnyer..x dapat dtg ari tu..sob..sob..sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, 31hb ni kita buat lagi..jemput datang.. :)

      Delete