Followers

Wednesday, October 13, 2010

Confius

Saya semakin confius dengan semua yang jadi pada saya sekarang..

                                       

Confius untuk memilih untuk terus stay kat Fisher ni atau pergi..tapi semalam saya dah hantar surat resign..

Kirenye muktamad la yang saya akan pergi dalam mase 2 bulan lagi..

Saya juga dah tak de semangat dah nak pergi kelas sebab saya dah tak boleh focus kerjaya sebagai Safety & Health Officer adalah sesuai untuk saya..tapi masalahnye saya dah bayar..kelas pun dah start sebulan..tinggal 2 bulan lagi..emmm..confius-confius..mungkin saya hanya memandang kerja yang boleh bagi duit je kot..

Pastu tetibe saya rase saya macam gadis pujaan ramai lak..tiap-tiap hari ade je yang mengajak keluar..

Ye, saya mengaku saya ade mandi bunga sebab saya gatal membeli kelopak-kelopak bunga di Cameron Highlands hari tu dan bukan untuk mencari jodoh..dan saya pun tak pakai minyak senyonyong..dan saya hanya gadis biase yang muke biase-biase dan sedikit tembam..

Kalau dulu takde orang pun nak mesej-mesej saya, sekarang cam ramai lak..
Bak kate kakak ipar saya, "nanti kalau dah tiba mase nye, mesti datang sekali 2-3 orang..tinggal kamu je nak pilih yang mane.."
Dan jugak untuk memenuhi harapan mak saya dan mak pihak yang lagi satu yang saya langsung tak tau sape mereka itu..huhu

Emm, tunggu settle masalah tukar kerja dulu..pastu baru nak fikir pasal lain lak..

Malynn:)

4 comments:

  1. Dan tolong belikan saya PS3 bila dapat RM16k bonus sale equipment tu wahahahahah.. oh atau suruh mak belikan saya PS3 sebagai hadiah graduation hahahahaha..

    ReplyDelete
  2. ni orang rase nak mencarut ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. aip! esh eyh? sy tgh cr kwn di bidang yang sama thru blogwalk :) harap boleh tukar2 tips yea

    ReplyDelete
  4. Hi Shida..so awk nk jadi SHO ker? dah gi kursus kat Niosh ker?

    ReplyDelete