Followers

Thursday, March 27, 2014

Papa Johns Pizza

Semalam, jumpa Khalida..dia nak bagi souvenir dari Bali and Phuket..
So terus lunch sama-sama..
Kat area office aku ni kedai makan memang banyak tapi banyak Chinese Food and tak tahu status halalnya..
Fast food pun banyak la..

Ada Papa Johns baru bukak..sebenarnya aku tak suka sangat nak pergi sini sebab teringat dulu pernah makan, tapi dia tak ada sos semua..
Jadi, tak pe..why don't kita bagi chance lagi sekali kan..

Kebetulan dia ada buat promotion, beli Medium Pizza 1 dan boleh beli lagi satu Medium Pizza dengan harga 10sen je..
Jadi terus je order 2 pizza and chicken wings 2 ketul..air Lipton Ice Tea..
Konsep kedai yang dekat sini macam Dominos tu..just ada meja 2-3 biji je untuk siapa yang nak makan kat situ..mostly untuk take away..

Sembang-sembang, dia dah hantar pizza..makan time..
Aku tanya ada sos tak tapi dia just bagi macam garlic cheese sos je..
Ok gak rasanya..sebenarnya pizza PapJohn ni memang dah sedap makan macam tu je without sos..

Dan yang best lagi, aku tapau balance pizza tu..pagi ni base dia still lembut dan tak liat..

Jadi, jom lah try..kot kene dengan selera korang pulak kan..



-Malynn-


2 comments:

  1. memang sedap..husband kita pun suka...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..kalo crust dia x liat tu mmg win la..

      Delete