Followers

Sunday, March 9, 2014

#prayforMH370


Walaupun aku tak ada kena mengena, tapi since aku dengar berita ni..aku memang on TV untuk tengok update news pasal MH370..

Aku sedih, aku risau..aku tak tidur lena..even malam tadi pun kejap-kejap bangun..
Aku rasa diaorang masih boleh diselamatkan..
Tolong lah terus berdoa..
Ni bukan ada kena mengena dengan aku..kalau ada kene mengena macamana..mintak dijauhkanlah..
Tapi as a mother, daughter, sister, friend aku boleh rasa jugak kerisauan dan kesedihan waris yang terlibat..

Aku tak ada mood nak bergembira selagi tak tahu apa khabar berita..
Dan aku kesian tengok semua orang-orang yang terlibat dalam press conference..nak menjawab soalan yang tak ada jawapan yang pasti..
Aku sakit hati tengok update yang bukan-bukan kat Facebook tu..
Biarlah..nanti kena dekat diaorang baru diaorang tahu apa rasanya kot..tapi please lah stop making benda-benda tak betul tu..dan fikirkan perasaan next of kins yang terlibat..please be more sensitive..


Apa-apa pun aku doakan moga cepat dipertemukan dengan MH370..

-Malynn-

2 comments:

  1. Salam kenal.
    Lets pray for them :)

    ReplyDelete
  2. salam hajar, thanks for visiting my blog..lets pray for them :)

    ReplyDelete